Federatieve Jeugddag 2015

Op 20 juni a.s. organiseert de hengelsport federatie samen met vrijwilligers van aangesloten verenigingen en specialistenorganisaties een leerzame en vooral leuke visdag voor kinderen van 8-16 jaar. Het meest leuke is misschien nog wel dag de dag geheel gratis is. 

De dag wordt gehouden aan de vijvers aan de Winkelsteeg in Nijmegen en duurt van ca. 9.00 tot uiterlijk 16.00 uur. De vijvers zijn erg visrijk dus de verwachtingen tijdens de jeugddag zijn erg groot!


Zelf vliegen maken op de jeugddag.

Er worden clinics gegeven over het vissen op snoek, karper, vliegvissen en witvissen. Alle kinderen die deelnemen aan de jeugddag worden in groepjes ingedeeld en krijgen gedurende de dag uitleg over al deze visdisciplines. Het leuke van de dag is dat de kinderen zelf actief mogen deelnemen en oefenen met bijv. het werpen met kunstaas en een vliegenhengel. Er is zelfs een clinic waarbij onder begeleiding gevist wordt en deskundige vissers de kinderen voorzien van nuttige tips.


Vorig jaar werden er enkele snoeken gevangen, zou het dit jaar weer lukken!?

Opgeven

Wil je meedoen aan onze jeugddag kun je jezelf aanmelden via dit mailadres. Vermeld bij het aanmelden even je naam, leeftijd, woonplaats en het telefoonnummer van je ouder(s).

Op de dag zelf is alles verzorgd en de kinderen hoeven niks van huis mee te nemen (behalve goede zin!).

We zien je graag op 20 juni aan de Winkelsteeg in Nijmegen!