Sluitingsdatum inschrijven Federatiecup 2017

0 860
25 okt

Hengelsport Federatie Midden Nederland organiseert op zaterdag 4 november de Federatiecup 2017. Dit jaar wordt er in twee categorieën gevist namelijk de vaste stok en feederhengel en in 2 aparte vakken. Vaste stok in 2 klassementen (gewicht en aantal) en feeder alleen op gewicht. Wil je de feeder- of vaste stok kampioen van Federatie Midden Nederland worden, schrijf je dan snel in! Dit kan nog tot 27 oktober aanstaande. Het parcours is het viswater aan de Oude IJssel vanaf het 't Molentje tot Eldrik, tussen Laag Keppel en Hoog Keppel.

Er wordt gevist op 4 november van 10.00-14.00 uur. De winnaar van de Federatiecup 2017 is diegene die het meest gewicht gevangen heeft. Er zijn prijzen van 1 op 3 dus grote kans om iets mee naar huis te nemen.

De prijsuitreiking vindt plaats om 15.30 uur bij het clubgebouw de Meent, Prinses Margrietlaan 3a in Angerlo.
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per persoon en dient per bank overgemaakt te worden. Aanmelden is mogelijk tot 27 oktober 2017.
Bij inschrijving aangeven of u met de feeder of met de vaste stok wilt deelnemen en of dat u mogelijk slecht ter been bent.
Aanmelden per email bij Ton van Leeuwen. Voor emailadres klik hier.

Voor meer informatie bekijk hier het reglement.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties