Wedstrijdvergunning aanvragen

Voor het houden van viswedstrijden in een water van Hengelsport Federatie Midden Nederland dient men altijd in het bezit te zijn van een wedstrijdvergunning*. Wedstrijdenvergunningen zijn online aan te vragen via www.wedstrijdenhfmidden.nl. Om een wedstrijdvergunning te kunnen aanvragen moet een account worden aangemaakt op de online wedstrijdmodule. Voor het inloggen en online registreren van wedstrijden is een handleiding opgesteld. Klik hier voor de handleiding.

De trajecten welke in de wedstrijdmodule zijn opgenomen zijn ook te vinden op een googlemaps kaart. klik hier voor de digitale kaart.

Indien er vragen zijn over wedstrijden kan er contact opgenomen worden met de wedstrijdcoördinatoren of het kantoor van de federatie.

Oude IJssel
HF Midden Nederland, Westervoort. 026-3212045

Berkel
T. Franssen. Kon. Emmastraat 20, 7271 GR Borculo. 0545-273908

Regio Midden en West
H. Keijman. De Rosmolen 55, 6932 NA, Westervoort. 026-3117792

* Op plaatsen waar een wedstrijd wordt gevist en de wedstrijdleiding in het bezit is van een geldige wedstrijdvergunning, dienen sportvissers het parcours vrij te (houden) maken. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.