Resultaten controleweekend

0 829
23 aug

Afgelopen weekend is er door het handhaving en opsporingsteam van de Federatie veel viswater gecontroleerd. Hoewel het momenteel vakantieperiode is, was de weersvoorspelling voor het weekend niet heel goed. Het was even afwachten hoe druk het zou zijn langs de waterkant. Er zijn 11 opsporingsambtenaren en 7 Federatiecontroleurs in het veld geweest om hierachter te komen.

In vergelijking voorgaande handhavingsweekenden was het dit keer rustig langs de waterkant. Aan de rivieren en in de buurt van campings werden de meeste vissers aangetroffen. Bijna alle sportvissers die gecontroleerd werden kregen een compliment dat zij alles voor elkaar hadden. In totaal zijn er 121 sportvissers gecontroleerd. Slechts enkele waren in overtreding. Drie personen kregen een bekeuring.

2x Voor het vissen zonder een VISpas
1x Voor het vissen met meer hengels dan is toegestaan

De Federatie organiseert op korte termijn meer handhavingsacties. Voorkom misverstanden langs de waterkant, check voordat je gaat vissen de VISplanner. Via de VISplanner kan een VISpashouder zien waar hij of zij mag vissen en welke voorwaarden van toepassing zijn bij het water.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties