Jeugdteam pakt de volle winst tijdens derde topcompetitie wedstrijd

0 747
18 okt

Het jeugdteam van HSF Midden Nederland presteert geweldig als team tijdens de derde Topcompetitiewedstrijd aan het Noord Hollandskanaal in Landsmeer.

Dit was het derde weekend dat de jongens samen viste, tijdens de training werd de tactiek bepaald, welke later in de week goed neer gezet werd. Ties, Stijn ,Roy en Nick konden hun hengelmaterialen op hun toegewezen stek gaan installeren. Roy had de Champion feed mix thuis al voorbereid welke gezamenlijk aan het NH kanaal gemixt en verdeeld werd.

Mathias kreeg de rol als bankrunner, waarmee hij erg waardevol is geweest in een groot deel van de wedstrijd. Al vanaf het begin van de wedstrijd deden we goed mee. Na een paar uur vissen werd de goede klassering zichtbaar.


Maar winst? Daar had nog niemand aan gedacht. Na het eindsignaal werd snel de balans opgemaakt.
Ties behaalde een knappe derde plaats met 5800 gram, Stijn was een half uur voor tijd nog niet zeker van een goede uitslag, maar door een paar brasems te vangen in de slotfase viste ook Stijn zich naar de derde plaats met 7310 gram. Roy vissend op het midden van het parcours viste een groot aantal kleine vis bij elkaar met ruim 3 kilo een nette 5e plaats. Ook voor Nick een 5e plaats met 3 kilo kleine vis.
De behaalde 16 punten was voldoende voor de dagwinst.

Een dag later de 4e en laatste wedstrijd, natuurlijk dezelfde aanpak als een dag eerder. Echter liep dit in het eerste deel niet zo goed. Door in het laatste deel van de wedstrijd een paar dikke vissen te vangen bleef de schade beperkt en kon de dag afgesloten worden met 29 punten wat goed was voor een 5e plaats.

Met een 5e plaats in het eindklassement is het HSF Midden Nederland jeugdteam erg succesvol in hun eerste jaar.


Gerelateerde berichten
Facebook reacties