Vacature Vrijwillige Buitengewoon Opsporingsambtenaar

0 1266
05 apr

De Hengelsport Federatie Midden Nederland is per direct op zoek naar een buitengewoon opsporingsambtenaar (domein II) op vrijwillige basis voor 160 uur per jaar. Dit betreft een functie voor het gebied gelegen in de gemeenten Buren, Neder Betuwe, Wageningen, Renkum en Overbetuwe.

Functieomschrijving
Als toezichthouder (BOA) ben je primair belast met de taak om toezicht te houden op sportvissers. Je bent als ambassadeur van de Hengelsport Federatie aanspreekpunt in het veld. Je geeft waar nodig adequate voorlichting en deinst niet terug om sanctionerend op te treden. Je bent flexibel inzetbaar en pakt problemen met twee handen aan. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je hebt affiniteit met handhaving en sportvisserij.

Profiel
-Je woont in (de omgeving van) het controlegebied.
-Je beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer
-Je beschikt over een computer met internet
-Goede beheersing van de Duitse taal in woord (en geschrift)
-Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
-Je bent bereid om de cursus BOA basisbekwaamheid (10 dagen) op kosten van de Federatie te volgen of je beschikt al over een getuigschrift Buitengewoon Opsporingsambtenaar.
-Je bent bereid om een jaarlijkse bijscholingscursus op kosten van de Federatie te volgen.
-Je bent van onbesproken gedrag en een VOG is geen probleem

Wat bieden wij
-Vrijwilligers- / onkostenvergoeding
-Vergoeding opleiding en jaarlijkse bijscholingscursus
-BOA uitrusting/ dienstkleding
-Een gemotiveerd team om mee samen te werken

De Hengelsport Federatie Midden Nederland (www.hfmiddennederland.nl) is een overkoepelende organisatie van circa 95 hengelsportverenigingen. Daarmee zijn ongeveer 44.000 sportvissers aangesloten. De Hengelsport Federatie Midden Nederland heeft een uitgestrekt gebied in het zuiden van Gelderland. Globaal ligt het gebied tussen Winterswijk en Gorinchem en tussen de Rijn en de Maas. Binnen de regio zijn tal van verschillende watertypen te vinden: rivieren, kanalen, meanderende beken, recreatieplassen en polderwateren. De wateren zijn voor het grootste deel bevisbaar met een VISpas en de bijbehorende "Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren". De Hengelsport Federatie Midden Nederland is onder andere verantwoordelijk voor de controle en handhaving aan deze wateren.

Indien je voldoet aan de functieomschrijving en het profiel, dan kun je je CV en motivatie sturen naar info@hfmiddennederland.nl. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Voor nadere informatie kan je bellen met 026 - 3212045.


Gerelateerde berichten
Facebook reacties