Uitslag Selectiewedstrijd dobbervissen 21-04-2018 aangepast!

0 1107
02 mei

Onder zomerse omstandigheden is afgelopen zaterdag 21 april de selectiewedstrijd "dobbervissen" gevist in de Oude IJssel tussen Hoog- en Laag Keppel. Er waren 28 deelnemers in de categorie 25-54 en 25 deelnemers in de categorie ≥55+ die door elkaar over 5 vakken verdeeld werden. Er deden in totaal 6 teams mee. Vanwege de erg slechte vangsten in de afgelopen weken waren de verwachtingen niet hoog gespannen.
Gelijk aan het begin ving Theo Stroet een mooie voorn. Daarna kon alleen Peter Heuberg nog een voorn vangen waarmee hij zelfs kampioen werd in de categorie 25-54 jaar. Een uitzondering op het gewicht was Tonny Verhoeven die een mooie zeelt ving en daarmee de categorie 55+ won. Bovengenoemde heren plaatste zich hiermee “eenvoudig” voor het Open Nationaal Kampioenschap (NK) “Dobbervissen".

Het team van HSV Wisch Reach Company behaalde slechts 12 punten en werd hiermee overtuigend winnaar. Dit team ving een totaal gewicht van 562 gram. Andere deelnemers wisten alleen enkele grondels te vangen die in gewicht weinig in de schaal brachten.

De deelnemers die zich geplaatst hebben mogen op 25-08-2018 deelnemen aan het Open Nederlands Kampioenschap Dobbervissen.
Er wordt dan gevist aan het Prinses Maximakanaal. Het open nationaal kampioenschap (NK) “Feeder” wordt op 01-09-2018 gevist aan het Noord Hollandskanaal.

Voor de organisatie en de deelnemers was deze selectiewedstrijd gezien de slechte vangsten een zeer teleurstellende die snel vergeten zal worden.

Klik hier voor de individuele uitslag. (LET Op! Deze is 8 mei aangepast)
Klik hier voor de team uitslag.

Wedstrijdcommissie HFMN


Gerelateerde berichten
Facebook reacties