Resultaten landelijke controledagen regio Midden Nederland

0 596
27 jun

Het afgelopen weekend is er in het kader van de jaarlijkse landelijke controledagen door verschillende teams in het werkgebied van de Hengelsport Federatie Midden Nederland gecontroleerd.

De controleteams bestonden uit Federatie BOA’s, opsporingsambtenaren van samenwerkende organisaties en een aantal fanatieke federatiecontroleurs.

Zij hebben in totaal 262 sportvissers gecontroleerd. Bij de meeste gecontroleerde sportvissers was alles in orde. Een aantal personen hebben een waarschuwing gekregen voor een milde overtreding. In 12 gevallen is er een proces – verbaal aangezegd.

8x voor het vissen zonder een geldige VISpas met 1 of 2 hengels.
2x voor het vissen bij een locatie waar men niet mocht komen (verboden toegang voor onbevoegden)
1x voor het vissen met een levende aasvis
1x voor het voorhanden hebben van paling

De Federatie gaat de aankomende maanden regelmatig controleacties organiseren. Voorkom misstanden en zorg ervoor dat u beschikt over de juiste schriftelijke toestemming (bijvoorbeeld VISpas) als u gaat vissen. Op www.visplanner.nl kunt u zien waar u mag vissen met uw VISpas en welke (bijzondere) voorwaarden van toepassing zijn bij het viswater.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.