Voorzitter Sjaak Koppers overleden

0 2487
04 jul

Zoals benoemd in de algemene ledenvergadering van 11 juni jl. ging het de afgelopen paar maanden niet goed met de gezondheid van onze voorzitter.

Afgelopen maandag hebben wij dan ook het droevige bericht ontvangen dat Sjaak Koppers helaas is overleden.

De familie heeft ons verzocht om dit als mededeling over te brengen naar alle verenigingen en relaties.
De personen die de familie tijdens de uitvaart aanwezig willen hebben, krijgen hiervoor op persoonlijke titel een uitnodiging.

Het bestuur en medewerkers zijn Sjaak dankbaar voor zijn enorme inzet en positieve bijdrage aan de georganiseerde sportvisserij.
De professionalisering van de Hengelsport Federatie is voor een groot deel aan hem te danken. Wij kennen Sjaak als iemand die zeer betrokken was bij de organisatie. Met grote vakkundigheid heeft hij zijn bestuurlijke rol als voorzitter ingevuld en vorm gegeven.
Wij verliezen in hem een goede voorzitter en gewaardeerd persoon die altijd zorgde voor een open houding en saamhorigheid binnen de Federatie.

Bennie van Til heeft tijdens de ziekteperiode de rol van waarnemend voorzitter op zich genomen en zal dit de aankomende periode blijven doen.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen.

Namens bestuur en medewerkers Hengelsport Federatie Midden Nederland


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.