Karper koppel (nacht)wedstrijd voor de jeugd

0 1152
11 jul

De Hengelsport Federatie Midden Nederland organiseert in samenwerking met SKP Nijmegen een gratis karperwedstrijd voor jeugd tot 18 jaar. Er wordt gevist van vrijdag 17 augustus op zaterdag 18 augustus bij het viswater aan de Winkelsteegseweg in Nijmegen.

Hoewel wij benadrukken dat de gezelligheid belangrijker is dan het wedstrijd element zijn er mooie prijzen te winnen voor de koppels die de meeste kilo’s karper vangen. Daarnaast is er een prijs voor de persoon (individuele prijs) die de grootste karper vangt. Ook wordt er een loterij georganiseerd waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden.

Er wordt gevist in koppelverband. Dat kunnen twee jeugdvissers zijn maar een koppel mag ook bestaan uit een volwassene (begeleider) en een jeugdvisser. Begeleiders mogen aanwezig zijn maar niet mee vissen. Alleen jeugdvissers komen in aanmerking voor een prijs.

Hoewel het viswater niet super groot is hebben we dit water uitgekozen vanwege het fraaie karper bestand. Wij zijn niet verbaast als iedereen één (of meerdere) karper(s) vangt. Vorig jaar was er bij de eerste editie bijna 100 kg aan karper gevangen. Er zwemt dus redelijk wat karper in het water!

Opgeven kan door een mail te sturen naar info@hfmiddennederland.nl. Vermeld daarbij de navolgende gegevens;

Voor- en achternaam deelnemers
Geboortedatum deelnemers
Mailadres van ouder of begeleider
Telefoonnummer van ouder of begeleider

Let op, een aantal koppels die vorig jaar hebben deelgenomen hebben aangegeven om dit jaar weer mee te doen. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Geef je snel op want vol = vol.

Het wedstrijdreglement is gelijk gebleven met die van vorig jaar en kan je hier lezen. Inschrijven betekend dat de deelnemers akkoord gaan met het wedstrijdreglement.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.