Uniek: Viskampen bij Summer Camps Holland!

0 636
16 jul

Summer Camps Holland is een organisatie die al ruim 12 jaar jeugdkampen organiseert voor kinderen in binnen- en buitenland. Komende zomer worden er voor het vierde jaar op rij viskampen gehouden. Een uniek kamp waarbij de hele week in het teken staat van de mooiste hobby op deze wereld, vissen!

Wat kun je doen?

Een hele week worden de kinderen begeleid door professionele sportvissers. Dit zijn (oud) studenten van de visacademie in Zwolle en andere visprofessionals die door de jaren heen de kneepjes van het vissersvak hebben leren kennen. Gedurende de kampweek komen er zo veel mogelijk visdisciplines aan de orde. Forelvissen, witvissen, karpervissen en snoekvissen zijn hier voorbeelden van. Naast het vissen vinden er ook elke dag diverse groepsactiviteiten plaats met de kinderen van alle andere kampen. Het is juist deze combinatie die het viskamp zo leuk maakt!

Voor wie is het viskamp?

De viskampen zijn gericht op ervaren en onervaren vissers. Beide zullen na een kampweek ongetwijfeld met een hoop nieuwe (vis)ervaringen thuiskomen. Het kamp is te boeken voor kinderen tussen de 8-10/10-12 jaar en 12-14/14-16 jaar. Voor meer informatie kijk op deze link of bekijk het onderstaande filmpje!


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.