Informatieavonden visstandbeheer

0 2818
07 feb

De laatste jaren is er veel gebeurd in en rond onze viswateren. Vanuit de Europese Unie worden eisen gesteld aan de waterkwaliteit, waaronder de kwaliteit van de visstand. Waterschappen richten zich dus ook steeds meer op (het beheer van) de vis(stand) en er wordt samengewerkt met de sport- en beroepsvisserij in visstandbeheercommissies.

Veel viswateren worden helder, de productie van visvoedsel neemt af en er groeien steeds meer waterplanten. Als gevolg hiervan neemt de visstand af en verandert van samenstelling. Verder worden sommige wateren geregeld door grote groepen aalscholvers "bezocht".

Tijdens de informatieavonden willen wij met u van gedachten wisselen over deze ontwikkelingen. Mocht u specifieke vragen of problemen behandeld willen zien, dan kunt u dat op het bijgevoegde antwoordformulier (ook op internet) invullen. De meest gestelde vragen zullen wij op de informatieavonden aan bod laten komen.

Er zullen presentaties worden gegeven door medewerkers van Sportvisserij Nederland en van de federatie. Alle hengelsportverenigingen ontvangen een uitnodiging alsmede (oud)cursisten visstandbeheer en sportvisserijleden van visstandbeheercommissies.

Waar en wanneer?
In alle federatiegebieden worden informatieavonden georganiseerd. Hieronder staat de datum en de locatie wanneer de avond in het werkgebied van Federatie Midden Nederland wordt gehouden. Graag zien wij u op deze avond.

Datum: donderdag 17 maart 2011
Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11, 6931 BA Westervoort

Klik hier om u aan te melden via het contactformulier van Sportvisserij Nederland; Kies bij RUBRIEK voor INFORMATIEAVONDEN.

Vul uw naam en e-mail adres in en bij vragen/opmerking meldt u de volgende gegevens:
- namens welke hengelsportvereniging/hengelsportfederatie u deelneemt
- welke functie u daar heeft
- uw belangrijkste interesses of belangrijkste vraag

óf stuur een e-mail naar: infoavond@sportvisserijnederland.nl met deze gegevens.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.