Uitgebreid cursuspakket voor vrijwilligers

0 517
27 aug

Sportvisserij Nederland ondersteunt vrijwilligers van hengelsportverenigingen met een uitgebreid cursuspakket. Deelname aan de cursussen is gratis voor vrijwilligers van een bij Sportvisserij Nederland aangesloten vereniging of federatie!

Alle cursussen worden regionaal georganiseerd zodat je als deelnemer nooit ver hoeft te reizen en de drempel om deel te nemen laag is. In overleg kunnen bovendien extra cursussen worden georganiseerd en zelfs maatwerk is mogelijk. 

Ontwikkelen in je sport
Wil jij je als vrijwilliger verder ontwikkelen in je sport en bijdragen aan een bloeiend verenigingsleven? Leg dat eens voor aan het bestuur van je vereniging en klik hier voor meer informatie wat Sportvisserij Nederland jou te bieden heeft! 

Vacature Vrijwillige Buitengewoon Opsporingsambtenaar
Ben jij iemand die goed voorlichting kan geven en voel jij je geroepen om misstanden langs de waterkant tegen te gaan? De Federatie zoekt een vrijwilliger voor de functie Buitengewoon Opsporingsambtenaar (Domein 2) voor in de gemeenten Buren, Neder Betuwe, Wageningen, Renkum en Overbetuwe. Klik hier voor alle informatie.


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.